Workshops / Cursussen

Met grote regelmaat word ik benaderd door collega trimsters die om raad en advies vragen omdat ze vastlopen. De Pomeranian is ontzettend populair en ik merk dat er behoefte is aan goede adviezen, tips & tricks en een gedegen workshop waarin uitgelegd wordt hoe dit ras op een juiste manier getrimd dient te worden in huis- en/of showmodel.

Ik draag er uiteraard graag aan bij om collega’s te leren dit ras goed te trimmen. Voor nu doe ik het af en toe als ik het kan inpassen in mijn drukke agenda en dan alleen voor mensen die al kunnen knippen. Er is echt een basiskennis vereist want het is onmogelijk om in een dag te leren hoe je een hond knipt. Ik geef dus enkel workshops aan collega trimsters die reeds gediplomeerd zijn (of stagiaires van een erkende opleiding) en niet aan mensen die in een dag “Pom trimster” willen worden. Ik hoop dat ik niet verder hoef uit te leggen dat ik daar niet achter sta omdat dit simpelweg onmogelijk is zonder gedegen vooropleiding.

Het is tevens bespreekbaar om mij in te huren voor een workshop op locatie (in een straal van 75 km vanaf Berghem) bij een groep van minimaal 6 trimsters. U dient dan zelf een geschikte locatie te regelen. Mocht u interesse hebben in een workshop, neem dan even contact met me op, dan kan ik kijken wat ik hierin kan betekenen!