Workshops

Er wordt mij steeds vaker gevraagd of ik workshops geef in het trimmen van de Pomeranian. Ik verzorg deze inderdaad af en toe eens. Ook word ik met grote regelmaat benaderd door collega trimsters die om raad en advies vragen omdat ze vastlopen. Ik merk dat er steeds meer behoefte is aan goede adviezen, tips & tricks en een gedegen workshop waarin uitgelegd wordt hoe dit ras op een juiste manier getrimd dient te worden in huis- en/of showmodel.

De Pomeranian is ontzettend populair en er komen steeds meer aanmeldingen bij trimsalons. Reden voor mij om eens na te gaan denken hoe en of ik hiervoor extra tijd kan vrijmaken. Voor nu doe ik het af en toe als ik het kan inpassen in mijn drukke agenda en dan alleen voor mensen die al kunnen knippen. Er is echt een basiskennis vereist want het is onmogelijk om in een dag leren hoe je een hond knipt. Het zou eventueel ook een mogelijkheid kunnen zijn om mensen die (nog) niet kunnen knippen, dus bijvoorbeeld mensen die zelf hun eigen hondje goed willen leren verzorgen een workshop in de verzorging aan te gaan bieden. Ik ben momenteel dus bezig om te onderzoeken hoe ik dit wil gaan vormgeven in de toekomst. Wordt vervolgd…

Mocht u interesse hebben in een workshop, neem dan even contact met me op, dan kan ik kijken wat ik hierin kan betekenen!